Enkel och effektiv biltvätt

Ängelholm - Helsingborgsvägen

24 timmar alla dagar i veckanHelsingborgsvägen 27, 262 72 Ängelholm

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Helsingborgsvägen 27

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Helsingborgsvägen 27, 262 72 Ängelholm

Tvätta bilen i Ängelholm till ett fast pris!

På Helsingborgsvägen 27 så hittar du Wash World med två tvätthallar, vilka för övrigt finns tillgängliga för din betjäning, 24-timmar om dygnet. Hos Wash World så tvättar du bilen snabbt och enkelt utan att behöva stiga ur ditt fordon.

Vi har gjort det hela enkelt för din del genom att skanna av dina plåtar varje gång som du närmar dig en av våra tvätthallar. På det sättet så låter du vårt automatiserade system sköta det hela åt din räkning, där det enda du behöver göra är egentligen att bara köra in din bil i tvätthallen. Vi tillämpar heller ingen bindningstid för ditt medlemskap. Du kan välja att säga upp det hela när du så önskar.

Vilken biltvätt ska du välja egentligen?

När du väljer Wash World i Ängelholm så låter du oss sköta det hela från att du kör in din bil i tvätthallen. Som ett led i att underlätta det hela ännu mer så erbjuder vi fyra olika typer av tvätt, vilka vi belyser detaljerat härnäst:

Budget: Det perfekta valet för dig som letar efter en enkel och snabb biltvätt. Prova det hela för endast 59 kr/tvätt eller bli medlem och tvätta obegränsad till en månadskostnad på 109 kr/tvätt.

Standard: Om du har önskemål om att få fram den skinande glansen på fälgarna, kombinerat med vaxning så rekommenderar vi en standardtvätt i form av 109 kr/tvätt eller 189 kr/tvätt där du tvättar så mycket som du önskar.

Premium: Är du ute efter det där lilla extra så rekommenderar vi vår premiumtvätt. Här tvättar du bilen för 139 kr/tvätt eller 229 kr/månad, där den sista låter dig tvätta bilen så ofta som du önskar, utan begränsningar!

Premium Shine: Om du vill ha allt som ovanstående varianter erbjuder, samtidigt som du även vill unna din bil det absolut bästa när det kommer till biltvätt så rekommenderar vi vår Premium Shine-variant. Tvätta till 159 kr/tvätt eller bli medlem och tvätta obegränsat för 249 kr/månad.

All Inclusive: Lyxig biltvätt med All Inclusive som ger dig en skinande ren bil med allt du behöver och lite till, följt av extra torkning. Tvätt till 249 kr/tvätt eller bli medlem och tvätta obegränsat för 399 kr/månad.

Wash World Biltvätt i Ängelholm – Den givna valet

Om du vill kunna avnjuta en nytvättad och skinande ren bil så är Ängelholm biltvätt det givna valet för din del. Oroa dig inte heller för huruvida en tvätthall i Ängelholm är ledig när du anländer till biltvätten. Vi har garderat oss mot det hela genom att tillhandahålla två tvätthallar för att på så sätt kunna möta den höga tillströmningen av kunder. Vänligen notera att för närvarande kan du inte tvätta bilen själv i Ängelholm hos Wash World.