Enkel och effektiv biltvätt

Eslöv - Trehäradsvägen

24 timmar alla dagar i veckanTrehäradsvägen 37, 241 38 Eslöv

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Trehäradsvägen 37

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Wash World i Eslöv

På Wash World i Eslöv har vi två effektiva biltvättar som är öppna dygnet runt hela året. Det innebär att du kan tvätta din bil när det passar dig, utan att behöva tänka på öppettiderna. Våra biltvättar använder den senaste tekniken för att rengöra din bil snabbt och effektivt, och vi erbjuder en mängd olika tvättprogram som passar dina behov. Oavsett om du behöver en snabb tvätt eller en noggrann rengöring kan vi hjälpa dig.

Så kom och besök Wash World i Eslöv idag och njut av bekvämligheten med vår 24 timmars biltvätt. Du hittar tvätthallarna i Eslöv på adressen Trehäradsvägen 37, 241 38 Eslöv.

Billig biltvätt på abonnemang

Vi på Wash World förstår att det är viktigt för dig att hålla din bil ren. Det har både estetiska och funktionsmässiga fördelar, eftersom partiklar och smuts kan orsaka skador på bilen.

Därför erbjuder vi en rad olika medlemskap som passar dina behov och din budget. Medlemskapen kostar mellan 109 och 399 kr, så oavsett om du behöver tvätta bilen en gång i veckan eller bara en gång i månaden har vi ett abonnemang som passar dig. Och eftersom våra biltvättar är miljövänliga kan du vara säker på att din biltvätt inte slösar med jordens resurser.

Så om du är på jakt efter ett praktiskt, miljövänligt och billigt sätt att hålla din bil ren, kan du prova Wash World i Eslöv idag.

Har du frågor?

Om du har några frågor om våra tjänster vill vi se till att du får de svar du behöver. I våra Vanliga frågor hittar du svar på alla dina frågor. Här kan du söka på nyckelord eller helt enkelt bläddra efter ämne.
Behöver du akut hjälp? Då finns numret till vår nödtelefon tillgängligt vid våra terminaler.