Enkel och effektiv biltvätt

Hässleholm - Norra Kringelvägen

24 timmar alla dagar i veckanNorra Kringelvägen 42A, 281 41 Hässleholm

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Norra Kringelvägen 42A

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

1 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Norra Kringelvägen 42A, 281 41 Hässleholm

Tvätta bilen i Hässleholm 24 timmar om dygnet

På Norra Kringelvägen 42A så hittar du Wash World i Hässleholm. Våran tvätthall är öppen 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. På så sätt kan du välja att tvätta bilen när det passar dig bäst, och utan att behöva titta på klockan.

Wash World Biltvätt i Hässleholm är helt automatiserad

När du väljer att tvätta bilen i Hässleholm så kommer du att göra det i form av en helt automatiserad process. När du tecknar en av våra medlemskapsnivåer så behöver du inte heller stiga ur ditt fordon.

Vår tvätthall läser av per automatik din registreringsskylt och matchar den med den information som finns i vår kunddatabas. Om du dock väljer att tvätta som icke-medlem så kommer du att behöva dra ditt betalkortet varje gång som du ska unna ditt fordon en välbehövlig tvätt.

Vilken medlemskapsnivå ska du välja?

För att underlätta det hela för dig så kommer vi nedan kortfattat beskriva de olika medlemskapsnivåerna som finns tillgängliga hos Wash World i Hässleholm:

Budget – Det är valet är för alla de som önskar tvätta bilen snabbt och utan att tumma på kvaliteten. Enkeltvätt erbjuds för 79 kr/tvätt (icke medlemmar) eller 149 kr/månad (medlemmar).

Standard – Denna tvätt är perfekt för de som vill tvätta sitt fordon lite mer än det som erbjuds i budget tvätten. Standardtvätt kostar 119 kr/tvätt (icke medlemmar) eller 199 kr/månad (medlemmar).

Premium – De här är det perfekta valet för alla de som vill tvätta bilen med alla tillval som finns hos budget- och standardtvätten, och mer. Premiumtvätt går på 149 kr/tvätt (icke medlemmar) eller 249 kr/månad (medlemmar).

Premium Shine – Här får du allt som erbjuds i dom andra medlemsnivåerna, plus lite extra på köpet. Premium Shine kostar 169 kr/tvätt (icke medlemmar) eller 299 kr/månad (medlemmar).

All Inclusive – Lyxig biltvätt med All Inclusive som ger dig en skinande ren bil med allt du behöver och lite till, följt av extra torkning. All Inclusive finns att få för 249 kr/tvätt (icke medlemmar) eller 499 kr/månad (medlemmar).

Tvätta bilen själv i Hässleholm

Om du gillar att göra det hela på egen hand så erbjuder vi dig två moderna tvätthallar där du själv kan tvätta bilen som du vill, och som är rätt för just ditt fordon. Detta kan du göra för bara 9,75kr/min!