Enkel och effektiv biltvätt

Helsingborg - Filbornavägen

24 timmar alla dagar i veckanFilbornavägen 37, 252 76 Helsingborg

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Filbornavägen 37

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Spara pengar på din biltvätt med ett medlemskap hos Wash World

Många tror att det är dyrt att hålla sin bil ren. Så behöver det inte vara. Hos oss på Wash World erbjuder vi en rad effektiva och prisvärda biltvättar som passar dina behov och din budget.

Vi har fem olika medlemskap att välja mellan: Budget, Standard, Premium, Premium Shine och All Inclusive och de kostar mellan 109 och 399 kr. Tvätta bilen billigt i Helsingborg med ett medlemskap hos Wash World. Vi har öppet dygnet runt alla dagar hela året, så du kan använda vår tjänst när det passar dig.

Miljövänlig biltvätt i Helsingborg

På Wash World har vi föresatt oss att tillhandahålla en högkvalitativ service som också är miljövänlig. Vi har därför försett våra tvätthallar med den senaste utrustningen och den senaste tekniken för att spara vatten och energi. Dessutom använder våra tvätthallar endast biologiskt nedbrytbara kemikalier som är skonsamma för miljön.

Så om du är på jakt efter en biltvätt som är praktisk, billig och miljövänlig, ska du besöka Wash World i Helsingborg. Vi hjälper dig gärna att göra din bil skinande ren utan att skada planeten samtidigt.

Tvätta din bil själv enkelt och effektivt

Förutom att vi har två tvätthallar i Helsingborg på adressen Filbornavägen 37 har vi även två gör det själv-tvättstationer med täckta bås. Det innebär att du själv kan tvätta din bil snabbt och smidigt i alla typer av väder. Båsen är också utrustade med alla nödvändiga tillbehör, som borstar och schampo. Bilen spolas slutligen med kalkfritt vatten för att undvika vita fläckar. Vi har även effektiva dammsugare, så att du snabbt och smidigt kan städa bilen inuti.

Det är därför också möjligt att få din bil skinande ren hos oss, om du vill göra det själv. Dessutom kostar gör det själv-tvättstationen endast 9,75 kr per minut.