Enkel och effektiv biltvätt

Klippan - Storgatan

24 timmar alla dagar i veckanStorgatan 92, 264 31 Klippan

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Storgatan 92

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

1 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Enkel och effektiv biltvätt i Klippan

Vill du spara tid och pengar på din biltvätt? Prova då vår tvätthall i Klippan som ligger på Storgatan 92. Här kan du få en skinande ren bil till ett lågt pris på några minuter. Våra tvätthallar är dessutom miljövänliga, så du kan tvätta din bil med gott samvete.

Obegränsad biltvätt dygnet runt hela året med medlemskap hos Wash World

Vi på Wash World vet att det kan vara en utmaning att hålla sin bil ren, särskilt när vardagen är hektisk. Därför erbjuder vi ett antal olika medlemskap som passar dina behov.

Med våra abonnemang för obegränsad biltvätt kan du tvätta din bil så ofta du vill, utan extra avgifter. Eftersom vi har öppet dygnet runt kan du alltid anpassa din biltvätt efter din vardag. Priserna ligger på mellan 109 och 399 kr, så det finns ett medlemskap för varje budget.

Om du behöver en dyrare biltvätt då och då är det enkelt med vårt flexibla system. Du betalar bara mellanskillnaden jämfört med priset för en engångstvätt. Beloppet dras därefter från nästa månads medlemsavgift.

Vill du tvätta bilen själv? Inga problem!

På vår biltvätt i Klippan har vi allt du behöver för att få din bil att se snygg ut, både invändigt och utvändigt. Det gäller även de som föredrar att tvätta sin bil själv.

Därför har vi två gör det själv-tvättstationer med täckta bås och all utrustning du behöver så att du kan hålla dig torr medan du arbetar. Detta inkluderar både borstar och schampo. För att få den perfekta finishen sköljs bilen slutligen med kalkfritt vatten för att undvika vita fläckar.

Vi har dessutom en effektiv dammsugare, så att du snabbt och effektivt kan städa bilen inuti. Du har alltså allt du behöver för att få din bil att glänsa igen om du vill göra det själv. Gör det själv-tvättstationen kostar bara 9,75 kr per minut!

Har du frågor om vår tjänst eller behöver du hjälp? Då kan du läsa våra Vanliga frågor där du hittar svar på det mesta.