Enkel och effektiv biltvätt

Löddeköpinge - Varuvägen

24 timmar alla dagar i veckanVaruvägen 1, 246 42 Löddeköpinge

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Varuvägen 1

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Obegränsad biltvätt på Wash World i Löddeköpinge

På Wash World i Löddeköpinge erbjuder vi fem olika medlemskap för att passa din budget och dina behov.

Vårt Budget-medlemskap kostar endast 109 kr och inkluderar en vanlig tvätt av din bil. För endast 189 kr får du ett standardmedlemskap som ger dig tillgång till vår grundliga biltvätt med både hjultvätt och sköljning med vax. Om du är på jakt efter en mer omfattande Wash World-upplevelse ger vårt Premium-medlemskap för 229 kr dig obegränsad tillgång till många av våra tjänster, exempelvis en effektiv underredstvätt.

Om du vill ha en lyxigare biltvätt omfattar vårt Premium Shine-medlemskap för 249 kr allt från schampo och torkning till polering och insektsrengöring. För dig som vill ha allt ger vårt All Inclusive-medlemskap för 399 kr obegränsad tillgång till alla våra tjänster. Detta inkluderar allt från borsttvätt och avfettning till foam splash och extra torkning, samt mycket mer.

Med så många alternativ att välja mellan är vi säkra på att ha ett medlemskap som är perfekt för alla. Så kom ner till Wash World på Varuvägen 1 i Löddeköpinge idag och se vad vi kan göra för dig och din bil.

Läs mer om de olika medlemskapen här.

Besök vår miljövänliga tvätthall när det passar dig!

På Wash World i Löddeköpinge har vi två tvätthallar som är öppna dygnet runt alla dagar hela året. Därför kan du helt enkelt anpassa din biltvätt efter ditt eget schema.

Vår biltvätt är miljövänlig, så du kan tvätta din bil utan dåligt samvete. Våra tvätthallar använder nämligen den senaste utrustningen och den senaste tekniken som sparar vatten och energi. Dessutom använder vår biltvätt endast biologiskt nedbrytbara kemikalier som är skonsamma mot miljön.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en ren, säker och miljövänlig biltvätt. Så om du vill tvätta din bil i en ansvarsfull biltvätt finns vi här för att hjälpa dig att få jobbet gjort ordentligt.

Läs våra Vanliga frågor för att få veta mer om våra tjänster eller för att få svar på dina frågor.