Enkel och effektiv biltvätt

Lund - Malmövägen

24 timmar alla dagar i veckanMalmövägen 79, 222 70 Lund

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Malmövägen 79

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Image

1 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Malmövägen 79, 222 70 Lund

Wash World i Lund – Tvätta snabbt och billigt

I Lund hittar du Wash Worlds biltvätt på Malmövägen 79. Här kan du tvätta din bil både snabbt och billigt och även på ett miljövänligt sätt genom att använda dig utav en av våra två tvätthallar. Dessa har öppet 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan!

Helt automatiserad betalningsprocess

Som ett led i att bli mer effektiva så är alla våra tvätthallar utrustade med en automatiserad betalningsprocess. Det hela innebär att du endast behöver köra fram bilen till tvätthallen i fråga, varav din registreringsskylt avläses och matchas med den data som finns i vår databas. Sedan är det bara att köra in långsamt och låta våra maskiner sköta det hela medans du tar dig en välbehövlig vilostund!

Medlemmar får ta del av så mycket mer

Om du gillar att tvätta din bil ofta så kan vi erbjuda olika medlemskapsnivåer, vi har något som kan passa för alla. Vi erbjuder för närvarande fem olika nivåer, där vi även erbjuder dessa i form av enkel-tvätt, nämligen:

Budget – 109 kr/månad eller 59 kr/tvätt
Standard – 189 kr/månad eller 109 kr/tvätt
Premium – 229 kr/månad eller 139 kr/tvätt
Premium Shine – 249 kr/månad eller 159 kr/tvätt
All Inclusive – 399 kr/månad eller 249 kr/tvätt

Vänligen notera att du som medlem får även ta del av våra andra erbjudanden vilka endast kan utnyttjas om du innehar en av ovanstående medlemskapsnivåer.

Tvätta bilen i Lund på ett miljövänligt och skonsamt sätt

När du väljer att tvätta bilen i Lund, Gastelyckan, så kommer du att göra det på ett miljövänligt och skonsamt sätt. Du får även möjligheten att göra detta både prisvärd och lätt, för vår biltvätt på Gastelyckan håller öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året!

Wash World “gör det själv hall” i Lund

Vår tvätthall i Lund erbjuder dig möjligheten att tvätta bilen på egen hand till ett fast lågt pris om 9,75kr per minut. Vår självtvätt i Lund har öppet 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan!