Enkel och effektiv biltvätt

Malmö - Batterigatan

24 timmar alla dagar i veckanBatterigatan 4, 212 41 Malmö

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Batterigatan 4

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Image

1 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Biltvättsabonnemang i Malmö

På Wash World på Batterigatan 4 i Malmö är vi stolta över att kunna erbjuda biltvättsabonnemang till överkomliga priser. Vi har två effektiva tvätthallar som får din bil att glänsa igen, och med våra förmånliga medlemskap sparar du dessutom pengar.

Vi erbjuder en mängd olika medlemskap som passar din budget och dina behov: Budget, Standard, Premium, Premium Shine och All Inclusive. Priserna sträcker sig från Budget-medlemskapet för 109 kr och upp till 399 kr för All Inclusive-medlemskapet.

Vill du bara ha en engångstvätt kan du också enkelt och smidigt tvätta din bil en gång till våra låga priser utan förpliktelser.

Oavsett om du är ute efter en bastvätt eller en tvätt där allt ingår har vi ett abonnemang eller en engångstvätt som passar dig perfekt.

Gör det själv-biltvätt i Malmö – enkelt och effektivt!

Är du en av dem som älskar att tvätta bilen själv? Då är vår gör det själv-tvättstation den perfekta lösningen för dig.

Med vår professionella utrustning och miljövänliga schampo i ett täckt bås får du din bil ren på nolltid. Dessutom ser vårt kalkfria sköljvatten till att din bil varken får fläckar eller ränder. Vi har också en kraftfull dammsugare som gör det enkelt att städa bilen inuti. Det bästa av allt är att det bara kostar 9,75 kr per minut när du vill tvätta din bil själv hos oss. Så om du söker ett snabbt, praktiskt och billigt sätt att tvätta din bil är vår gör det själv-tvättstation den perfekta lösningen.

Du kan även besöka vår andra Wash World i Malmö på Jägersrovägen 177, om denna biltvätt ligger närmare dig.