Enkel och effektiv biltvätt

Malmö - Jägersrovägen

24 timmar alla dagar i veckanJägersrovägen 177, 213 75 Malmö

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Jägersrovägen 177

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Jägersrovägen 177, 213 75 Malmö

Wash World Jägersro – Tvätta bilen skinande ren!

Längs väg E65 så hittar du Wash World på Jägersro som tillhandahåller två moderna tvätthallar, vilka för övrigt står öppna 24-timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året, redo att vid varje given tidpunkt förse din bil med den omvårdnad som den så förtjänar.

Vi tvättar bilen med miljön i åtanke

Våra tvätthallar fokuserar på att tvätta din bil med både kvalitet och en hög fokus på detaljerna i kombination med en hög fokus på miljön. När du väljer att tvätta din bil hos Wash World så behöver du inte oroa dig över den miljömässiga aspekten eftersom vi redan vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att den kringliggande miljön förblir bevarad.

Bli medlem och tvätta obegränsat

När du väljer att bli medlem hos Wash World så kommer du att kunna tvätta din bil så mycket och så ofta som du önskar, utan några extra kostnader. Vi erbjuder för närvarande fyra olika typer av medlemskap:

Helt automatiserad biltvätt

Vår biltvätt är helt automatiserad, något som innebär att du aldrig mer behöver dra fram ditt betalkort när du väljer att teckna en av våra förmånliga medlemskap. Det hela fungerar som så att din registreringsskylt läses av när du närmar dig våra tvätthallar, varav den matchas med databasen där ditt medlemskap finns lagrat. Vänligen notera att du fortfarande måste ta fram betalkortet om du ej innehar ett medlemskap hos Wash World.

Biltvätten i Jägersro har ingen självtvätt

Vi vill göra dig uppmärksam på det faktum att du inte kan tvätta bilen själv på Jägersro hos Wash World. Du måste således förlita dig helt och hållet på en av våra två tvätthallar, där vi garanterat kan gör jobbet minst lika bra som vid manuell tvätt.