Enkel och effektiv biltvätt

Mora - Skålmyrsvägen

24 timmar alla dagar i veckanSkålmyrsvägen 45B, 792 50 Mora

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Skålmyrsvägen 45B

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Skålmyrsvägen 45B, 792 50 Mora

Vår biltvätt i Mora har öppet 24/7

Hos Wash World i Mora kan du tvätta din bil 24/7. På vår anläggning i Mora har vi två biltvättar där du med ett abonnemang kan tvätta bilen hur mycket du vill till ett fast lågt pris. Läs mycket mer om fördelarna med Wash World nedan.

Med ett abonnemang på Wash World får du flera förmåner

Vårt uppdrag är att göra det enkelt, snabbt och prisvärt att tvätta bilen, och det blir inte enklare än med ett abonnemang för obegränsad biltvätt hos Wash World. När du går med i Wash World kopplas din registreringsskylt till ditt medlemskap. När din registreringsskylt är registrerad läses den automatiskt av varje gång du kommer till oss.

När du kommer till Wash World i Mora kör du bara fram till biltvätten, väntar på att våra kameror läser av din registreringsskylt och kör in i biltvätten så snart den är ledig. Sedan kan du luta dig tillbaka i sätet och njuta av att få bilen tvättad.

Om du inte är medlem i Wash World kan du ändå besöka vår biltvätt i Örnsköldsvik för en enstaka tvätt dygnet runt.

Utforska olika tvättprogram för olika behov

På Wash Worlds två biltvättar i Mora har du alltid tillgång till en mängd olika tvättprogram som uppfyller olika behov. Våra biltvättar har program som täcker de mest grundläggande behoven, och om du vill ha en mer grundlig rengöring har vi program med utökade funktioner.

När du registrerar dig som medlem hos Wash World kan du välja fritt vilket program du vill koppla till ditt medlemskap. Som engångsbesökare kan du använda alla program till ett lågt engångspris.

På Wash World i Mora kan du använda följande program:

  • Budget – 149 kr/månad eller 79 kr/tvätt
  • Standard – 199 kr/månad eller 119 kr/tvätt
  • Premium – 249 kr/månad eller 149 kr/tvätt
  • Premium Shine – 299 kr/månad eller 169 kr/tvätt
  • All Inclusive – 499 kr/månad eller 249 kr/tvätt

Vill du använda ett annat program än det som är kopplat till ditt medlemskap? På Wash World kan du alltid välja ett annat program innan du kör in i biltvätten. Om du väljer ett annat program dras mellanskillnaden helt enkelt av från din nästa månadsbetalning.