Enkel och effektiv biltvätt

Nybro - Skruvens väg

24 timmar alla dagar i veckanSkruvens väg 1, 382 45 Nybro

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Skruvens väg 1

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Skruvens väg 9, 382 45 Nybro

Wash World – 24/7 – Biltvätt i Nybro

På Skruvens väg 9 i Nybro så hittar du Wash World med två tvätthallar vilka står till ditt förfogande 24-timmar om dygnet. Här får du möjligheten att snabbt och enkelt frigöra din bil från smuts, avlagringar och andra partiklar vilka kan inverka negativt på bilens estetiska utseende.

Om du önskar undvika att dra fram betalkortet för varje gång som du ska tvätta så kan ett medlemskap utgöra den ideala lösningen för din del.

Genom att bli medlem hos Wash World så får du även ta del av medlemserbjudanden och andra tidskänsliga kampanjer. Ditt månatliga medlemskap garanterar dig åtkomst till våra tvätthallar till ett fast månadsbelopp, oavsett hur ofta du väljer att tvätta din bil!

För att underlätta hela processen så tillämpar vi en form av automatiserad skanning av dina plåtar, något som gör att du endast behöver köra in fordonet i tvätthallen där du låter våra tvättmaskiner sköta resten medan du lutar dig tillbaka för en välbehövlig stund av adekvat vila.

Energisnål, skonsam och miljövänlig biltvätt

Det hela innebär att du både får en skonsam, energisnål men framför allt miljövänlig bilvård av hög kvalitet. Du kan välja hurvida du ska ha en snabb och enkel tvätt, alternativt nyttja hela paketet där vaxning, polering med mera appliceras.

Wash World i Nybro har öppet 24-timmar om dygnet

När du väljer att tvätta bilen i Nybro hos Wash World så behöver du aldrig mer stressa längre. Vi har öppet 24-timmar om dygnet, något som innebär att du vid varje givande stund och i mån av tid kan besöka en av våra två tvätthallar för att unna din bil något utöver det vanliga! Vänligen notera även att du för närvarande inte kan tvätta bilen själv i Nybro hos Wash World.