Enkel och effektiv biltvätt

Ronneby - Sörbydalsvägen

24 timmar alla dagar i veckanSörbydalsvägen 14, 372 91 Ronneby Sörby

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Sörbydalsvägen 14

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Wash World i Ronneby

Det är alltid trevligare att titta på en ren bil än en smutsig bil. Förutom rent estetiskt har det också verkliga fördelar för bilens livslängd att hålla den ren. Ansamling av smuts, damm och andra partiklar kan bidra till slitage på bilens lack och utsatta metalldelar.

Genom att tvätta din bil regelbundet avlägsnar du dessa partiklar och hjälper till att skydda bilens lack. Så även om det kan vara frestande att hoppa över biltvätten kan du faktiskt spara pengar på lång sikt om du tar dig tid att hålla din bil ren.

På Wash World i Ronneby vet vi att det är viktigt för dig att hålla din bil ren. Därför har våra biltvättar i Ronneby öppet dygnet runt, alla dagar i veckan, så att du kan tvätta din bil när det passar dig. Vi har två effektiva biltvättar där vår toppmoderna utrustning ser till att din bil blir tvättad både snabbt och noggrant. I Ronneby hittar du våra tvätthallar på adressen Sörbydalsvägen 14.

Dessutom är våra tvätthallar miljövänliga. Av detta skäl kan du också med gott samvete tvätta din bil hos oss.

Obegränsade medlemskap till budgetvänliga priser

På Wash World i Ronneby erbjuder vi fem olika medlemskap. Dessa är Budget, Standard, Premium, Premium Shine och All inclusive. Priserna varierar från 109 kr till 399 kr, och därför kan du alltid hitta ett medlemskap som passar din budget och dina behov.

Speciellt med vårt All Inclusive-medlemskap kan du vara säker på att din bil kommer att se ut som ny igen. Med detta paket får du allt från schampo och högtryckssköljning till foam splash och extra torkning samt mycket mer.

Behöver du bara en engångstvätt är det också möjligt i våra tvätthallar.

Så oavsett om du är ute efter en snabbtvätt eller en omfattande tvätt kan vi på Wash World hjälpa dig.