Enkel och effektiv biltvätt

Sjöbo - Såggatan

24 timmar alla dagar i veckanSåggatan 8, 275 39 Sjöbo

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Såggatan 8

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

1 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Såggatan 8, 275 39 Sjöbo

Biltvätt i Sjöbo – Unna din bil något utöver det vanliga!

Upplever du att ditt fordon behöver lite extra omvårdnad? Om så är fallet så kan ett besök hos Wash World i Sjöbo vara värt ett besök. Här hittar du två tvätthallar vilka håller öppet 24 timmar om dygnet, redo att betjäna dig och din bil vid varje given tidpunkt på dygnet.

Miljövänligt utan att tumma på kvaliteten

Hos Wash World (Sjöbo snabbtvätt) så får du möjligheten att tvätta din bil med gott samvete när det kommer till den miljövänliga aspekten, samtidigt som du även kan se fram emot en både skonsam och kvalitetssäkrad biltvätt av hög kvalitet.

Tvätta bilen själv i Sjöbo

Om du föredrar att tvätta bilen för hand så har vi lösningen. Hos Wash World biltvätt i Sjöbo så får du ta del av en modern biltvätt. Det är en garanterad tillfredsställande och smidig tvätt av tillfredsställande kvalitet till endast 9,75 kr per min.

Tvätta så mycket som du önskar

Om du verkligen vill att din bil ständigt ska skina vid varje given tidpunkt så kan ett av våra medlemskap vara något för dig. Genom att bli medlem så kommer du att kunna tvätta till en fast månadskostnad, så många gånger som du önskar, utan att behöva bli påförd några extra kostnader.

Förmånliga priser på våra olika tvättar

Om du inte vill köpa ett abonnemang för våra biltvättar så kan du ändå unna din bil det lilla extra. Vi erbjuder nämligen fem olika nivåer av biltvättar, där budget nivån är vår lägsta och enklaste biltvätt för endast 79 kr per tvätt. Vi har även en standard biltvätt till ett pris av 119 kr per tvätt. Våran premium biltvätt erbjuder allt som ingår i de två andra alternativen och lite till, och detta till ett förmånlig pris av 149 kr per tvätt. Vi har även en Premium Shine tvätt som har allt som de föregående alternative har, men även det lilla extra, pris för detta är 199 kr/tvätt. Sist men inte minst så har vi våran All Inclusive tvätt som ger dig en skinande ren bil med allt du behöver och lite till, följt av extra torkning, för endast 249 kr/tvätt.