Enkel och effektiv biltvätt

Tranås - Dalagatan

24 timmar alla dagar i veckanDalagatan 10, 573 42 Tranås

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Dalagatan 10

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

1 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Biltvätt i Tranås

På Wash World i Tranås förstår vi att du värdesätter din tid. Därför erbjuder vi en effektiv och bekväm tvätthall öppen dygnet runt som hjälper dig att spara tid och hålla din bil ren hela året. Vår toppmoderna biltvätt är lätt att använda, och det tar bara några minuter att tvätta din bil.

Dessutom är vår biltvätt skonsam för både din bil och miljön, då vi har en energi- och vattenbesparande biltvätt på alla platser. Vår tvätthall i Tranås ligger på adressen Dalagaten 10.

Hitta den perfekta lösningen för dig

Vill du hålla din bil skinande ren månad efter månad? Eller söker du helt enkelt en snabb biltvätt? Oavsett ditt behov har vi en lösning för dig.

På Wash World erbjuder vi fem olika medlemskap om du vill underhålla din bil varje månad.

Så oavsett om du är på jakt efter en budgetvänlig lösning eller en omfattande biltvätt har vi ett medlemskap som passar dig: Budget, Standard, Premium, Premium Shine och All Inclusive. Våra priser börjar på endast 149 kr och går upp till 499 kr.

Om du vill ha en enstaka tvätt har vi också fem olika engångstvättar som garanterat kommer att uppfylla dina behov. Då betalar du ett engångsbelopp utan förpliktelser. En engångstvätt kostar mellan 79 och 249 kr.

Älskar du att tvätta din bil själv? Då har vi allt du behöver!

I Tranås har vi två gör det själv-biltvättar med täckta bås för alla som älskar att tvätta bilen själv. I båsen hittar du olika borstar och schampo samt en sista sköljning som tar bort vita fläckar och ränder.

Priset på vår gör det själv-biltvätt är endast 9,75 kr per minut. Läs mer om våra gör det själv-tvättstationer där du även hittar en guide för att få din bil så ren som möjligt.