Enkel och effektiv biltvätt

Trelleborg - Västra Ringvägen

24 timmar alla dagar i veckanVästra Ringvägen 17, 231 62 Trelleborg

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Västra Ringvägen 17

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Västra Ringvägen 17, 231 62 Trelleborg

Biltvätt i Trelleborg – Öppet 24-timmar om dygnet

När du väljer att tvätta bilen i Trelleborg så är Wash World det ideala valet för din dig. Här kan du välja bland olika tillval för din biltvätt, och du även kan välja att tvätta bilen manuellt utan att känna dig begränsad. Våra två tvätthallar, i kombination med våra två självtvättar står redo att betjäna dig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, under hela året.

Medlemskap som baseras på dina behov

När du väljer Wash World i Trelleborg så erbjuder vi flera olika medlemskap, vilka alla baseras på dina behov. Det som medlemskapen har gemensamt är att du kan välja att tvätta bilen så ofta du önskar, utan några som helst begränsningar. Vi erbjuder dock även enkel-tvätt för dig som vill tvätta bilen då och då. Nedan så listar vi priserna för både enkel-tvätt och våra olika medlemskap

Budget – 109 kr/månad eller 59 kr/tvätt
Standard – 189 kr/månad eller 109 kr/tvätt
Premium – 229 kr/månad eller 139 kr/tvätt
Premium Shine – 249 kr/månad eller 159 kr/tvätt
All Inclusive – 399 kr/månad eller 249 kr/tvätt

Väljer du att teckna ett av ovanstående abonnemang så kommer du även att kunna dra fördel av andra förmåner och erbjudanden, vilka endast våra medlemmar kan utnyttja.

Wash World Trelleborg biltvätt värnar om miljön

När du väljer att tvätta din bil hos Wash World i Trelleborg så gör du det på ett miljövänligt och ansvarsfullt sätt. Vi fokuserar ständigt på att förbättra verksamheten för att på så sätt kunna säkerställa en ansvarsfull och miljövänlig biltvätt.

Tvätta bilen själva i Trelleborg hos Wash World

Om du har dina egna rutiner och metoder när det kommer till biltvätt så är du mer än välkommen att tvätta din bil på egen hand på en av våra stationer med självtvätt. I Trelleborg har vi för närvarande två stationer för självtvätt, och de kan användas dygnet runt