Enkel och effektiv biltvätt

Ulricehamn - Boråsvägen

24 timmar alla dagar i veckanBoråsvägen 25-27, 523 37 Ulricehamn

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Boråsvägen 25-27

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

1 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Ulricehamn, Boråsvägen 25-27

Snabb och enkel biltvätt i Ulricehamn

Behöver du tvätta din bil, men känner inte att du har tid? Testa då Wash Worlds biltvätt i Ulricehamn på Boråsvägen 25–27.

Här kan vi erbjuda dig en effektiv och miljövänlig tvätthall som är öppen dygnet runt hela året. Vår tvätthall är väldigt enkel att använda och här tar det inte lång tid att tvätta din bil. Du kan därför få din bil tvättad när det passar dig och utan att lägga onödig tid på biltvätten.

Obegränsade medlemskap

På Wash World anser vi att biltvätt inte behöver vara en dyr budgetpost. Våra fem prisvärda medlemskap ger dig möjlighet att välja den servicenivå som passar dig. Våra priser börjar från så lågt som 149 kr för vårt Budget-medlemskap. Därefter är det 199 kr för vårt standardmedlemskap, 249 kr för Premium, 299 kr för Premium Shine och endast 499 kr för All Inclusive.

Med vårt All Inclusive-medlemskap får du inte bara obegränsat med biltvättar utan även tillgång till alla våra tjänster. Det gäller allt från schampo och högtryckssköljning till avfettning och extra torkning.

Behöver du bara tvätta bilen en gång? Då kan du läsa mer här.

Tvätta bilen själv på Wash World!

Många föredrar att tvätta sin bil själv, av flera orsaker. Många tycker att det är avkopplande, och andra tycker att det är ett bra sätt att spara pengar på biltvätten.

Om du gillar att tvätta din bil själv har vår biltvätt i Ulricehamn gjort det snabbt och enkelt för dig i våra täckta bås. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning, inklusive borstar och biologiskt nedbrytbart schampo. Skölj till sist bilen med kalkfritt vatten för att undvika vita fläckar och ränder.

Vi tillhandahåller även en effektiv dammsugare och trasor som du kan torka av bilen inuti med. Därför är det möjligt att städa och tvätta bilen in- och utvändigt när du besöker vår biltvätt i Ulricehamn.

Våra gör det själv-tvättstationer kostar dessutom endast 9,75 kr per minut att använda. Så nästa gång du behöver tvätta bilen själv, kan du åka till Wash World.