Enkel och effektiv biltvätt

Vetlanda - Fabriksgatan

24 timmar alla dagar i veckanFabriksgatan 1, 574 38 Vetlanda

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Fabriksgatan 1

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

1 tvätthallar

Image

2 tvätta själv-stationer

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Fabriksgatan 1, 574 38 Vetlanda

Wash World i Vetlanda – Unna din bil det där lilla extra!

På Fabriksgatan 1 i Vetlanda så hittar du Wash World som för närvarande har en tvätthall med två hallar så du kan tvätta bilen själv. Dessa håller öppet dygnet runt, 365 dagar om året! Du kan på så sätt tvätta bilen när du vill, utan att behöva titta på klockan!

Tvätta din bil hos Wash World med miljön i åtanke

Alla våra tvätthallar har noga utarbetats med miljön i åtanke. Det hela innebär att vi effektiviserar det hela både i form av energiåtgång, vatten och dylikt för att säkerställa att vi ej inverkar negativt på den omkringliggande miljön!

Bli en av oss och tvätta obegränsat

När du gör valet att bli en av oss så kommer du kunna tvätta bilen hur många gånger som du önskar, även om det innebär att du tvättar den flera gånger om dagen, utan att bli påförd några extra kostnader. När det kommer till våra olika medlemskapsnivåer så erbjuds de i olika prisklasser:

Budget – 109 kr/mån
Standard – 189 kr/mån
Premium – 229 kr/mån
Premium Shine – 249 kr/mån
All Inclusive – 399 kr/mån

Automatiserat utan några manuella steg

Som medlem så får du avnjuta vår biltvätt utan att behöva stiga ur fordonet. Det enda du behöver göra är att köra fram, låta vår kamera läsa av din registreringsskylt, köra in några meter för att sedan låta våra moderna tvättmaskiner göra grovjobbet. Vänligen notera att som icke-medlem så måste du dra fram kortet och stiga ur fordonet för att kunna betala.

Tvätta bilen själv i Vetlanda hos Wash World

Om du gillar att göra saker och ting på egen hand så kan du självfallet välja att tvätta bilen själv på en av våra tvätthallar. De är både miljövänliga och prisvärda att använda och du betalar endast 9,75 kr per min!