Enkel och effektiv biltvätt

Ystad - Dragongatan

24 timmar alla dagar i veckanDragongatan 45, 271 39 Ystad

Miljövänlig biltvätt

Du hittar den på följande adress Dragongatan 45

Höjd: 2,6mSidospegel till sidospegel: 2,55mMaximal hjulbredd: 2,15m
Image

Öppet dygnet runt

Image

2 tvätthallar

Vi vill vara rikstäckande

Saknar du en nära dig?

Registrera dig och få ett meddelande när vi öppnar en tvätthall nära dig.

Dragongatan 45, 271 39 Ystad

Wash World Ystad – Öppet 24-timmar om dygnet, året runt!

På Dragongatan 45 så hittar du Wash World som erbjuder dig en tvätthall som håller öppet 24-timmar om dygnet, under alla dagar i veckan, 365 dagar om året! Här får du möjligheten att snabbt och adekvat frigöra din bil från smuts, salt och andra skadliga partiklar, vilka ofta inverkar negativt på bilens yttre yta.

Undvik att dra fram kortet varje gång du ska tvätta bilen

Har du tröttnat på att behöva dra fram kortet varje gång som du ska tvätta bilen? Frukta ej för vi har lösningen! Genom att bli medlem hos Wash World Ystad biltvätt så slipper du bemöda dig med att dra fram betalkortet… någonsin igen!

När du blir medlem så tillämpas en automatiserad process för att hantera betalningarna där din registreringsskylt läses av i takt med att du närmar dig tvätthallen i fråga. Det hela innebär att du endast behöver köra fram bilen och sedan låta våra miljövänliga maskiner sköta resten!

Bilvård i Ystad – Miljövänligt, energisnålt och skonsamt

När du väljer Wash World biltvätt i Ystad så kan du räkna med att få avnjuta en miljövänlig, energisnål men framförallt skonsam biltvätt som frigör bilen från alla de avlagringar vilket både inverkar negativt på det estetiska men även försämrar dess förmåga att stå emot de olika vederlagen. Vi erbjuder för närvarande fyra olika paket för biltvätt i form av följande (priser för medlemmar):

Paketen kommer med olika tillval så som vaxning, polering och dylikt för att göra det enklare för dig att avgöra vad som lämpar sig just för dina behov. Du kan endast tvätta bilen i Ystad på vår (för närvarande) enda tvätthall. I skrivandes stund så tillhandahåller vi ej möjligheten att tvätta bilen själv i Ystad hos våra Wash World stationer.