2 frågor och svar i

Medlemskapet fungerar inte

Min kod till tvätthallen fungerar inte – vad gör jag?

Om du har glömt din kod till tvätthallen kan du skapa en ny i din medlemsprofil.

• Gå till din medlemsprofil
  • Tryck på "Lösenord"
  • Ange den nya pinkoden du vill ha för tvätthallen
  • Bekräfta genom att trycka på "Spara ändringar".

Klicka här för att skapa en ny pinkod till terminalen

Mitt registreringsnummer känns inte igen vid tvätthallen – vad gör jag?

Det kan finnas flera orsaker till att ditt registreringsnummer inte känns igen vid tvätthallen:

• Ditt medlemskap är pausat eller det finns en skuld, vilket gör att ditt medlemskap inte kan användas.
  • Du har angett fel kod eller registreringsnummer manuellt på terminalen vid tvätthallen.
  • Tekniska problem i tvätthallen.

Du kan alltid kontrollera status på ditt medlemskap genom att klicka här

Om du stöter på tekniska problem i tvätthallen, vänligen kontakta oss på vår nödtelefon och rapportera problemet. Nödnumret finns på plats, både i och utanför tvätthallen.

Hittade du inte svaret på din fråga? Oroa dig inte, vi är redo