6 frågor och svar i

Ny kund

Vilka tvättprogram erbjuder ni?

Vi erbjuder fyra olika tvättprogram i våra tvätthallar som du kan välja att köpa ett tillägg till i tvätthallen om din bil behöver lite extra. 

Du kan läsa om tvättprogrammen, deras innehåll och priser, genom att klicka här

 

Får jag ett tvättkort för tvätthallen?

Nej, du får inget tvättkort. Om du har skapat ett obegränsat medlemskap för biltvätt är medlemskapet kopplat till ditt registreringsnummer som automatiskt skannas vid tvätthallen.

I undantagsfall där vi inte kan läsa av nummerskylten automatiskt kan du naturligtvis fortfarande använda ditt medlemskap genom att manuellt ange registreringsnumret och din pinkod till tvätthallen.  

 

Kan jag tvätta i alla era tvätthallar?

Som medlem i Wash World kan du tvätta i alla våra tvätthallar för +10 kr extra per månad. Tilläggsköpet kan enkelt sägas upp när som helst och löper ut vid utgången av den aktuella månaden.

Om du inte vill köpa tillgång till alla tvätthallar har du obegränsad tvätt i din primära tvätthall som ingår i ditt medlemskap. Du väljer din primära tvätthall när du skapar ditt medlemskap och du kan ändra det en gång per löpande 30-dagarsperiod. Om du väljer att tvätta i en annan tvätthall än din primära tvätthall kostar det 10 kr extra per tvätt.

 

När aktiveras mitt medlemskap?

Ditt medlemskap aktiveras det datum du har valt. Om du inte väljer ett datum aktiveras medlemskapet kort efter att det skapats. Om du registrerar dig för en plats som ännu inte är öppen, eller om du väljer ett startdatum i framtiden aktiveras medlemskapet först det datum du har valt.

Om ditt medlemskap har ett startdatum i framtiden kommer betalningen naturligtvis att dras först när medlemskapet aktiveras.

Du kan alltid kontrollera status och startdatum för ditt medlemskap på "Min profil", som du hittar här

 

Hur skapar jag ett medlemskap för obegränsad biltvätt?

Du kan enkelt skapa ett medlemskap för obegränsad biltvätt här
När du har genomfört betalningen skapas medlemskapet och du kommer att få ett välkomstmeddelande via e-post. Nu är du redo att tvätta din bil på Wash World!

 

Hur fungerar ett medlemskap för obegränsad biltvätt?

Så snart ditt medlemskap är aktiverat kan du köra dit och tvätta din bil. Ditt medlemskap är kopplat till registreringsskylten,, som automatiskt skannas vid tvätthallen. Det betyder att du inte behöver vänta på något annat än ditt välkomstmeddelande, och så snart du har fått det kan du använda ditt medlemskap.

  • Välj din tvätt och eventuella tillval
  • Din registreringsskylt skannas automatiskt*
  • Acceptera på terminalen att du stannar kvar i bilen under tvättningen
  • Kör till tvätthallen 

*I vissa fall kan det hända att din registreringsskylt inte skannas automatiskt. Du kan dock fortfarande använda ditt medlemskap genom att välja "medlem" på terminalen och sedan manuellt ange ditt registreringsnummer och din pinkod till tvätthallen.

 

Hittade du inte svaret på din fråga? Oroa dig inte, vi är redo