6 frågor och svar i

Pausa ett medlemskap

Kan jag ändra mitt medlemskap om det är pausat?

Nej, du kan inte ändra ditt medlemskap medan det är aktivt pausat. Om du vill ändra ditt medlemskap eller säga upp det måste du först återaktivera ditt medlemskap genom att avsluta din paus.

Hur avslutar jag en paus?

Om du vill avsluta en aktiv paus kan du göra det enkelt och snabbt i din medlemsprofil.

• Gå till "Min profil"
  • Klicka på "Medlemskap"
  • Välj det registreringsnummer som är pausat
  • Klicka på "Stoppa paus"
  • Bekräfta

Pausen upphör då omedelbart och du kan använda ditt medlemskap igen från och med samma dag.

Om du vill ta bort en schemalagd paus kan du använda samma procedur som ovan.

Du kan avbryta en aktiv pausperiod genom att klicka här

När upphör min paus?

Din paus avslutas automatiskt på det slutdatum som du valde när du planerade pausen. Du kan se datumet i det e-postmeddelande du fick när pausen aktiverades.

Om du vill avsluta en aktiv paus kan du göra det enkelt och snabbt på din profil.

Avsluta din aktiva paus

•  Gå till din medlemsprofil
  • Tryck på "Medlemskap".
  •  Välj det registreringsnummer som är pausat
  • Klicka på "Avsluta paus"
  • Bekräfta ändringen

Pausen upphör då omedelbart och du kan använda ditt medlemskap igen från och med samma dag. Du kan avbryta en aktiv pausperiod genom att klicka här

Hur ändrar jag en planerad paus?

Om du har en planerad pausperiod i framtiden som du vill ändra kan du avbryta din planerade paus och välja en ny period.

Gå till din medlemsprofil

• Klicka på "Medlemskap".
  • Välj det registreringsnummer som har en planerad paus
  • Klicka på "Ta bort paus"
  • Välj en ny önskad pausperiod
  • Bekräfta ändringen

Du kan ändra planerade pauser genom att klicka här

Hur ändrar jag en aktiv paus?

Om du vill att ditt medlemskap ska vara pausat längre än vad som ursprungligen var planerat kan du avsluta en pågående paus och planera en ny. Tänk bara på att det kräver att du har pausperioder tillgängliga.

Ändra en aktiv paus:

• Gå till din medlemsprofil
  • Klicka på "Medlemskap".
  • Välj det registreringsnummer som är pausat
  • Klicka på "Avsluta paus"
  • Då aktiveras medlemskapet på nytt och du kan välja en ny paus

Du kan välja en ny pausperiod genom att klicka
här

Hur fungerar pausen i mitt medlemskap?

På Wash World är vi glada att kunna erbjuda våra kunder flexibilitet i sitt medlemskap, vilket innebär att du kan pausa ditt medlemskap om du till exempel ska åka på semester eller om du är utan bil under en period.

Du kan välja en pausperiod på en månad i taget, och under denna tid kan du inte använda ditt medlemskap och betalar naturligtvis inte för medlemskapet. Du väljer vilken månad som pausen ska gälla, och när pausen är över aktiveras ditt medlemskap automatiskt igen. Du kan välja en paus högst 3 månader framåt i tiden.

Villkoren för en paus är högst tre månader per löpande år. När alla pausperioder har använts tar det ett år innan du kan pausa ditt medlemskap igen.

Du kan pausa ditt medlemskap genom att klicka här

Hittade du inte svaret på din fråga? Oroa dig inte, vi är redo